IThome

Pametno rješenje za štedljiv, komforan i siguran dom!

Inovativni IThome sustav u stambenom prostoru povezuje i kontrolira gotovo sve tehničke sustave stanovanja što znači da je u domu moguće putem jednostavnog klika na mobitelu od bilo kuda u svijetu upravljati rasvjetom, utičnicama, grijanjem, klimom, roletama, tendama, ali i "nadgledati" sigurnosni sustav. IThome oprema se temelji na bežičnoj tehnologiji te je rješenje primjenjivo za bilo koji dom. Više!

Ušteda energije

U prosječnom stanu može se uštedjeti i do 30% na godišnjem budžetu koristeći IThome sustav i pridržavajući se osnovnih načela uštede energije. Više! Video!

Kontrola

Inovativno IThome rješenje povezuje i kontrolira gotovo sve tehničke sustave u domu ili uredu i omogućava upravljanje njima putem smartphonea s bilo kojeg mjesta na svijetu. Više!

Sigurnost

Odlika pametnog IThome sustava je i sprečavanje neželjenih situacija što pridonosi sigurnosti doma i bezbrižnosti ukućana. Više!

Jednostavna bezična ugradnja

Maksimalno jednostavan za rukovanje, IThome sustav izuzetno se lako i brzo ugrađuje, bez ikakvih preinaka na instalacijama i bez građevinskih zahvata. Više! Video!

Jamstvo povrata novca

Svaki korisnik koji ugradi IThome sustav može vratiti novac ako ne bude zadovoljan proizvodom. Više!