Profil tvrtke

Osmišljavanje i realizacija projekata koji će unaprijediti kvalitetu života ljudi i istovremeno biti ekološki učinkoviti – vizija je tvrtke Inteligentna kuća.

S vlastitim softverskim proizvodom IThome, Inteligentna kuća na tržište regije donosi najnaprednija tehnološka dostignuća na području zgradarstva s ciljem uštede, komfora i sigurnosti doma, hotela ili poslovne zgrade.

Naoružani vizijom i višegodišnjim iskustvom u radu na automatizaciji domova, tijekom 2010. godine Inteligentna kuća pokreće razvoj IThome sustava Pametan dom što je uključivalo razvoj kompletnog softvera (IThome cloud, Android i iPhone aplikacije) te pratećeg hardvera. Nakon dvije godine razvoja i testiranja, Inteligentna kuća je postala prva tvrtka u Europi koja je ponudila “cloud based home automation” sustav koji nije namijenjen isključivo za novogradnju i luksuzne domove.

IThome sustav je prvo hrvatsko pametno rješenje za štedljiv i siguran dom, cjenovno prihvatljivo i prilagodljivo svakom korisniku, koje zbog svoje energetske učinkovitosti donosi financijske uštede i do 30 posto te omogućava povećanje sigurnosti i kvalitete života.

Inteligentna kuća i dalje kontinuirano radi na razvoju novih mogućnosti IThome sustava, te ga pokušava učiniti još pristupačnijim i boljim.